speaker-info

Zoran Orak

Zorak Digital Marketing

Zoran Orak specijaliziran je za područje email marketinga kojim se bavi od 2010. godine. Od 2013. počinje raditi kao nezavisni konzultant na međunarodnom tržištu, a većina klijenata s kojima radi su poduzeća i agencije iz SAD-a i Australije.

Njegov “elevator pitch” je: “Pomažem poduzetnicima graditi liste, planirati strategiju i ostvariti rezultate i rast poduzeća kroz pametan email marketing.”

Trenutno najviše radi s klijentima na lansiranju proizvoda i email automatizaciji, za koju vjeruje da je budućnost email marketinga. Također ima puno iskustva u samom email developmentu, prodaji i copywritingu.

Osim email marketinga, velika strast mu je kuhanje zdrave hrane, gaming i košarka. U slobodno vrijeme piše o email marketingu na svom blogu zoranorak.com, a kada ne brusi znanje kroz neke od novijih tečajeva u industriji, čita knjige od ostalih stručnjaka s područja marketinga, copywritinga i prodaje.

“To me drži u toku s najnovijim trendovima u svijetu i pomaže mi kako bih ostao konkurentan, a na kraju svega i ostvario što bolje rezultate za svoje klijente. Gledam na sebe kao na investiciju, tako da je moja dužnost stvarati vrijednost klijentima koja će im omogućiti rast.”

3. SHOPPER'S MIND ECOMMERCE DAY

ECOMMERCE PRAKSE

Saznajte što je potrebno da uspijete na hrvatskom online tržištu! Primjere dobrih ecommerce praksi predstavit će oni koji su u tome najbolji – izvrsni internetski stručnjaci. 

READ MORE

Zoran Orak: Zašto vaša trgovina treba email listu i kako je početi graditi