speaker-info

Darko Dujić

Shopper's Mind, Ceneje d.o.o.

Mag. Darko Dujić u svojoj je karijeri radio na pozicijama voditelja u tri globalna poduzeća od kojih je svako top 5 u svojoj industriji: Google, Mercator, GfK, Interbrew – samo su neka od najboljih. Izabran je u globalni “Excellence team” u GfK i Googleovu poslovnu akademiju u izvedbi Duke CE, najbolje korporativne škole na svijetu u zadnjem desetljeću.  Početkom 2015. je preuzima vođenje Ceneje d.o.o., dinamičnog poduzeća koje upravlja vodećim portalima za usporednu kupovinu u regiji, na kojima je prisutno više od 500 web trgovaca i mjesčno ih obiđe gotovo milijun korisnika interneta.

Kao direktor internetskog uslužnog poduzeća i stručnjaka za uspostavljanje“omni channel” poslovnih modela i transformacije poslovanja u digitalnom/mobilnom svijetu je u svojoj karijeri predavao na brojnim događajima u srednjoj Europi. Na predavanjima obrađuje teme procesa kupovine, internetskih usluga, razvoja trgovine i trendova koji mijenjaju postojeće poslovne modele.

3. SHOPPER'S MIND ECOMMERCE DAY

ECOMMERCE ANALIZE I TRENDOVI

Izvrsni predavači i stručnjaci predstavit će zanimljivu dinamiku koja karakterizira online tržište. Koji su najvažniji razvojni trendovi koji utječu na poslovne procese i koje moraju razumjeti i web trgovci i oni u tradicionalnim kanalima prodaje? Posjetitelji će prvi dobiti uvid u najnovije rezultate najvećeg istraživanja online kupovine u Hrvatskoj i regiji, Shopper’s Mind, u izvedbi sMind d.o.o. i Valicona.

READ MORE

Darko Dujić: State of Ecommerce Mind – Hrvatska 2017

PODJELA NAGRADA WEB TRGOVAC GODINE 2017

Na konferenciji Ecommerce Day se zaključuje natjecanje Shopper’s Mind Web trgovac godine 2017, najveći projekt za razvoj online kupovine u regiji, u kojem svake godine sudjeluju svi istaknuti web trgovci

READ MORE